Grundare

Shihan Anders Trapp

Anders Trapp heter jag, är strax över 40 år gammal och jag har tränat kamp sport sedan jag var 10år. Då jag ursprungligen kommer från ett litet samhälle i Värmland som heter grums var det också där jag började med min Karateträning. Stilen var Kenpo karate och under sensei Viktor Gonzales. Tränade även judo under sensei Clas -Håkan Rallenius.

Shihan Anders TrappFlyttade så småningom till Stockholm med min familj, min dåvarande fru och mina två söner Alexander och Daniel, som även de är med i klubben som instruktörer. Självklart fortsatte jag att träna Kenpo karate, men nu under Sensei Fernando Osses. Efter att ha tränat med honom i några år, var jag med att bilda Renato Kenpo karate i skogås. Detta var tillsammans med sensei Renato Perez och vi tränade både Kenpo och kickboxning.
När jag hade tagit mitt svarta bälte 3dan bestämde jag mig för att det var dags att bilda en egen karateklubb. Därför startade jag Skogås karateklubb.
December 2013 har jag graderat mig ytterligare och har nu tagit svart bälte 5dan.

Under många år i mitt yrke arbetade jag med människor som lider av hjärnskador, och har även arbetat med utvecklingsstörda barn. Idén till att driva en träningsgupp för barn med särskilda behov fick jag efter ett samtal med en mamma  som  nämnde att det är jättesvårt att få in sina barn på sådana här aktiviteter.  För mig är karateträning en del av livet, och alla som vill ska få möjligheten till att träna. Att få lära ut denna underbara sport till barn och även vuxna ligger mig varmt om hjärtat. Så att kunna kombinera dessa två passioner att driva Skogås karateklubb och ha träningsgrupper med inriktning på barn med särskilda behov är en fantastisk kombination som jag trivs med. Då jag miste ett barn som var 5år gammal i cancer med min nuvarande fru är det skönt att ägna sig åt karate träning överlag.

En annan sak som jag tycker är en viktig bit är självförsvar, framför allt för kvinnor. Så det är en annan gren jag har specialiserat mig i och hoppas att intresset för denna typ av kurs växer.

  • Klubbregistret

    Elev som är antagen för VT2018 behöver vi registrera. Vänligen fyll i formuläret.
    Till klubbregistret –>

  • Vill du träna hos oss?

    VT-2018 är FULLBOKAD. Det går bra att skicka en anmälan för att bli placerad i kö för HT-2018. Vill du veta mer, läs nedan.

    Läs och fyll i ansökan här

Skysa App Bar